Janneman in Holland.


Rear Ended
maart 15, 2008, 7:51 pm
Filed under: Uncategorized

Donderdagavond. 7.50 PM. Lekker aan het cruisen in mijn Pontiac G6 richting m’n date. Stoplicht springt op rood. Rustig afremmen. Rolling Stones op de radio. Met m’n gedachten al bij de avond die komen gaat.

BAM! Een auto rijd in volle vaart achterop mijn zwarte bolide. Hierdoor klapt mijn auto tegen de massieve Jeep voor mij. Dit alles in welgeteld 1.6 seconden. Hmm. Even uitstappen maar. Kijk eerst naar de achterkant, ziet er nog redelijk uit. Dan maar even naar de voorkant kijken. Hmm. De voorkant is weg 🙂 De bumper van de jeep voor me heeft een nieuw thuis gevonden in mijn Pontiac.

Alle drie de auto’s aan de kant. De gast die achterop m’n reed blijkt een stonede tiener te zijn in de auto van z’n moeder. In de auto voor me een moeder met haar kind. EEN MINOR nog wel. Ja, dat vinden ze niet zo leuk in Amerika. Binnen 10 minuten circus van politieauto’s ter plekke. M’n wagen was redelijk total loss, dus weggesleept uit Stewarts Towing. De man van de sleepbedrijf ergert zich aan de ‘rubberneckers’, in Nederland bekend als ramptoeristen.

De, overigens niet verkeerde, politieagente ter plekke noteert alle gegevens en vraagt of iedereen in orde is. Dat is het geval. In mijn rijbewijs zit nog een bonnetje van een speeding ticket die ik een week eerder had ontvangen. (105 dollar, 19 mph te hard) De agente kon er om lachen.

Intussen is mijn date gearriveerd op de ‘crime scene’. Leuk begin van de avond. Uurtje later ben ik weer onderweg. Auto minder, leuk avond voor de boeg.

As they say here: You win some, you lose some.

ps: ik ga er een weekje tussenuit naar Californie! San Francisco & Los Angeles. Maar om met te woorden van the Governator te spreken: “I’ll be back!”

Advertenties

5 reacties so far
Plaats een reactie

Jooo!

Heftig verhaal man! Weet je ook hoe een auto ongelukje voelt zeg..maar verder niets aan de hand met de betrokkenen (including you)? Gewoon deze Hummer (http://stadium.weblogsinc.com/autoblog/hirezpics/hummer_de06.jpg) eisen hoor!

Zoals een bekende ex-student ooit zei: “Fuck it!”.

Check je later Jantje!

Reactie door Stef

Thank you, You can visit http://nghecon13.googlepages.com“>
“The top blogs of the day” report

Reactie door lanphuong

Hey there Tijssen, how it’s like in California, don’t you worry about the distance, I’m right there if you get lonely….

Miss u!
Hope, you have a lot of fun!

Reactie door Marietje

Hey Jan,

Hoor Steef al een paar weken over de ge wel di ge verhalen op je blog en dat ik echt maar een keer moest gaan lezen…..Dus na een week ziek te zijn en er niet aan toe te willen geven, nu toch eindelijk mn plekkie gevonden in mn bedje met de laptop op schoot! En is het tijd om zeer nutteloze dingen te gaan doen, zoals jou America blog door lezen natuurlijk! En ik loop weer helemaal bij!

Zo tezien heb je eindelijk een plek gevonden waar het verantwoord is altijd met een sjaal te lopen 😉 (Met -10 degrees :p)

Hier in enskede alles nog op zn rolletjes! Druk bezig met de indonesische cursus!:D Super leuk!!! Dan heb jij t toch wel makkelijk met engels 😉

Nou ik ga je blog proberen verder bij te gaan houden!! Maar dat zal vast niet zo moeilijk zjn met de naderende tentamenweek, oladijeee…..*-)

Selamat pagi, Manon

(Weet niet of het bij jou ook ochtend is…… anders Selamat siang, Selamat sore of Selamat malam, kies maar uit 😉 )

Reactie door Manon

Eey Jan

Ik had het al gehoord van ma dat je een ongeluk hebt gehad. Gelukkig dat je niet naar het ziekenhuis hoefde want dan had het financieel minder goed kunnen aflopen.

Maar goed, een tijssen achter het stuur is bloed aan de muur :).

Reactie door Niels Tijssen
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: