Janneman in Holland.


Intense
februari 25, 2008, 9:25 pm
Filed under: Uncategorized

Afgelopen weekend. 2 feestjes. 1 trip. 5 uur slaap. Een chronologisch verslag.

Op vrijdagavond de Bad Taste Party in het Washington Road House. The place was packed! Het thema bad taste was goed te zien. M’n beerbasket en m’n 1 dollar microphone waren erg succesvol. Deed me erg denken aan de good old hunebed huisfeesten. De sfeer zat erg goed in. Picca time!

badtaste1.jpg

badtaste2.jpg

badtaste3.jpg

badtaste4.jpg

Rond klokslag half twee stonden er plotseling 4 cops in de livingroom tussen de flessen wodka. De hele boel werd ontruimt, zoals altijd gebeurd in de films. Reden: Een van de gasten had tegen het raam van de buurman gepist, terwijl zijn vrouw net naar buiten stond te kijken. Aaaai. Dus binnen no-time stond het hele Princeton politie corps voor de deur. Zes wagens! De buurman kwam naar binnen om de ‘evil-doer’ te identificeren. Hij was echter al gevlucht en is tot op heden nog ‘on the loose’. Langzaam aan werd iedereen naar buiten gedirigeerd. Toen ik voorbij de cops kwam met mijn mandje, hoorde ik de officier zich afvragen: ‘I’m still wondering what the theme is of this party’ πŸ˜€

badtaste5.jpg

Ok, na een scene van een half uur verlieten de dienders eindelijk de crime scene. Langzaam aan stroomde het huis weer vol πŸ™‚ Zo ging het nog door tot een uurtje of vijf. Was de gasten met wie ik gekomen was kwijt geraakt, dus ik ben bij Didi en Steffen blijven pitten op de bank voor ongeveer 3 uurtjes.

Zaterdag. Overdag niet heel veel gedaan. Didi en Steffen kwamen langs om hun was te doen. ’s Avonds eerst naar het spring street huis in Princeton gegaan. Erg gezellig en tof huis. Samen gegeten en begonnen met drinken wederom. Op het program: French party. De franse invasie is duidelijk bezig, en ze houden house warming parties bij de vleet. Niet echt hoge verwachtingen, maar het was erg relaxt πŸ™‚ Picca Time.

french1.jpg

french2.jpg

french3.jpg

Zoals je kan die op de laatste foto was het weer een alcohol festijn. Uiteindelijk weer tot 6 uur s’ ochtends volgehouden. Weer in Spring street geslapen, om rond 8.30 weer op te staan. Waaant er stond een trip op het programma.

Maar liefst 10 idioten waren zo gek om zo vroeg weer op pad te gaan. Naar Lancaster, ongeveer 2 uur van Princeton. De gebied waar de Amish leven.

trip.jpg

Aangekomen waren de Amish sporadisch te zien in paard en koets. Eerst een suffe stoomtrein toer gedaan en daarna een iets minder suffe rondleiding in een Amish huis. Ik was toch al helemaal dood, dus heb het allemaal op standby beleefd. Op het einde nog gegeten in een Smorgasbord restaurant. Het was zekers te weten countryside. Sjongejonge, wat een stel lelijke mensen bij elkaar. Het lelijksheidniveau was extreem hoog. Dikke rednecks al over the place. Het eten was ook al niet te vreten. πŸ™‚

Rond zessen weer terug naar Princeton, om daar weer om 8 uur aan te komen. Op naar de oscar-night bij Veronica. Met ongeveer 8 gasten de oscars gekeken, compleet met icecream en een poule. No Country for Old Men de terechte winnaar. Lang leve de Coen brothers. Ok. 12 uur. Eindelijk m’n nest in.

Wat een weekend. Intens. I’m lovin it.

Advertenties

2 reacties so far
Plaats een reactie

Heel prachtig verhaal zeg! πŸ˜€

Jammer dat je geen picca’s van die rednecks hebt gemaakt! πŸ™‚

Reactie door Stef

Goed feest man, jammer alleen van die politie maar met 6 auto’s voor een wildplasser, dat zie je in NL niet gebeuren.

Was het maar zo, hier worden wij door multicriminelen geterroriseerd.

Reactie door Niels Tijssen
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: