Janneman in Holland.


Worth the wait
februari 9, 2008, 12:29 am
Filed under: Bezigheden, Leuke mensen

Ja beste mensen. Het was een tijdje stil op deze digitale webstek, maar we zijn er weer. Weer een werkweekje achter de rug. Het werk is wel aardig, maar ik weet niet of ik na dit half jaar er een periode aan vast plak. Tis een erg groot en log bedrijf, en dat merk je. Veel politiek, weinig ruimte voor creativiteit. En alles gaat erg langzaaaaaam. Kortom, na dit half jaar maar snel verder met Movage. 🙂

Zou graag wat meer picca’s gemaakt met mijn 1000 dollar Nikon D80 willen laten zien, maar helaas. Na maar liefst 1 week is het ding naar de klote. Hij kan zichzelf niet meer scherp stellen. Tja, dan houd het vrij snel op. Terug naar de mannen van Amazon.com met dat ding. Troep! Hopelijk krijg ik snel een nieuwe. (Zo kut als je iets nieuws koopt, wat dan gelijk kaduuk gaat)

Plannen voor het weekend: Vanavond een huisfeestje van een stel Franse gasten. Baguettes, paturain en wijn alvast ingeslagen. Er zijn plotseling 20 nieuwe franse interns erbij gekomen bij Siemens. Ze staan bekend als ‘the french invasion’ of ‘La Révolution française. Normaal heb ik het niet zo op die druivenstampers, maar we zullen zien. Iedereen neemt eigen alcohol mee. Ik heb gekozen voor een 12 pack Grolsch uiteraard 🙂

Morgen verjaardag van twee gasten (Robert, Duits, Hip) (Jacqueline, Chinees, Nog Hipper). En dit gaat gevierd worden in een NYC nightclub! Gheghe, eindelijk 🙂 Ik hoop wat foto’s te schieten met mn mobiel.

Zondag picknick in Central Park en ik ga denk ik dan toch maar een iPhone kopen. Versie 1.1.3 is eindelijk unlockable, dus ook te gebruiken in Nederland. 399 dollar hier, dus maar een schamele 275 euro 🙂 Bijna iedereen heeft hier een iPhone. Die dingen zijn gewoon zoo…geil.

Alles wordt die trouwens geregeld via Facebook. Zoiets als Hyves in Nederland, maar het zit veel beter in elkaar. Hyves is de nieuwe CU2 mensen. Allemaal overstappen! Mijn profieltje.

Ok, dit was hem weer voor dit moment. Rob en Marie staan elk moment voor de deur om te in te gaan drinken. 🙂

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

Ik zie dat je je weer vermaakt in de USA. Let er wel op dat bij de iphone er een 2 jarig US abbo bijzit (gniffel). En de KPN van de USA (at&t) is niet goedkoop.

Het is aan te raden om voor dat 1/2 jaar een goedkoop prepay mobieltje te kopen of jouw eigen telefoon te unlocken en er een us simmetje in te stoppen.

P.s de iphone komt heus wel in Nederland. Alleen is de huidige versie alleen compatible met het wap netwerk wat hier in 1999 lag. (geen 3g).
Laat je niet door de slicke steve jobs verleiden 🙂

Reactie door Niels Tijssen
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: