Janneman in Holland.


28 days later…
februari 2, 2008, 12:40 am
Filed under: Zomaar een verhaal

Een kijkje op de kalender zegt dat ik al bijna een maand in Amerika ben. Hoog tijd voor een korte reflectie.

Heb ik heimwee? Nee. Nog niet.

Allereerst, het werk bij Siemens. De werkweek bij Siemens begint al aardig standaard te worden. Gelukkig zijn de projecten erg leuk. Allemaal top secret natuurlijk. Redelijk toekomstmuziek waar we ons mee bezig houden πŸ™‚ De werksfeer is erg relaxt, zeker voor een Duits bedrijfΒ  waar normaal de regels erg strict zijn. Iedereen is intelligent of hyperintelligent. Wel veel computernerds ook, dat is iets minder.
Amerika als land. Ik weet het nog niet. Alle vooroordelen zijn natuurlijk gewoon keihard waar. De mensen zijn over het algemeen wel heel aardig en praten makkelijk. Alleen je weet nooit of ze echt menen ofzo, omdat het altijd zo overdreven is πŸ™‚ Alle gebouwen in New Jersey lijken hetzelfde. Overal dezelfde mega malls met gigantische parkeerterreinen. Nee, voor de architectuur hoef je het niet te doen.

Nederland. Soms een beetje heimwee naar Angeren & Enschede. Zeker als ik mailtjes lees over alle avonturen πŸ™‚ Het hele carnavalsgebeuren dit weekend gaat aan m’n neus voorbij. Hier ben ik niet al te rouwig om, maar voor wie dit weekend de feestneus opzet, have fun. Werd aan Nederland herinnerd door Jooooran van de Sloooot op de Amerikaanse TV. ‘The Dutch Investigator Peter AAAAAR de Vrie blablabla’ Doet ie toch goed. Maandag wordt Peters uitzending uitgezonden prime time op ABC.

Begin steeds verder te integreren in de sociale ladder…Tussen alle geeks lopen toch zeker ook wel relaxte gasten rond. Vanavond met Rob, Marie en Didi naar mn eerste dorm party in Princeton πŸ™‚Β  Zal proberen wat partypics te maken πŸ™‚ Morgen met 4 gasten nogmaals naar Philly. Zondag schijnt er ergens gebowlt te worden. En niet te vergeten de Superbowl live op tv!

1 month down. 5 to go.

Advertenties

5 reacties so far
Plaats een reactie

Je gaat vanavond echt wat missen hoor, we trekken met de poncho’s richting de Valom. De tent waar alles gebeurd! Darn :(, wat zou ik graag naar zo’n dorm party gaan zeg. Lijkt me heel vet πŸ˜€ Ik eis een foto vlak voordat de dorm party afgelopen is (met jou erop). Als teken dat je een beetje aan ons allemaal denkt, moet je daarbij een rode feestneus op! We wachten af!

Reactie door Stef

Leuke verhaaltjes op je blog πŸ™‚ Je maakt me nieuwsgierig naar de east coast. Had ik maar meer tijd om rond te reizen! Ik wil ook naar NY! Ben jaloers… Maar de west coast bevalt mij ook prima hoor πŸ™‚ Heerlijk weer!

Reactie door Maaike

Owja wat vond je van de super bowl? Ik vond het hele gebeuren wel leuk, maar de wedstrijd .. Boring! Begreep de regels ook niet zo goed…

Reactie door Maaike

Eey Jan

Alweer een maand in de USA, en jouw afwezigheid hier begin ik wel te merken. Maar goed hier in Leiden is het even druk @ werk omdat er een project moet worden afgerond.

Je hebt i.d.d niet veel gemist aleen de carnavan @ angeren natuurlijk, die ik een Amerikaans tintje heb gegeven.

Reactie door Niels Tijssen

This man is right! (Stef wijst naar Niels) –> Female Body Inspector πŸ˜€

Reactie door Stef
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: