Janneman in Holland.


New Jersey 101.5
januari 25, 2008, 12:38 am
Filed under: Amerikaanse Gekkigheden

Elke ochtend onderweg naar Siemens (zo’n 15 minuten, woon echt heel dichtbij) luister ik naar New Jersey 101.5. Dit is het meest populaire talkradio station in de buurt. Ik begon dit station te luisteren in mn hotelkamer, waar ik wakker gemaakt werd door de wekkerradio. De ochtendshow van Jim Gearhart is bezig wanneer ik met de cruise control naar Siemens knal. 

Mooiste is: Elke ochtend is hetzelfde. Het gaat maar over een onderwerp. De plannen van de Gouverneur Corzine om de tol van de wegen te verhogen, om de staatsschuld te bestrijden. En dit is natuurlijk uit den boze. Elke ochtend wordt de goede man door het slijk gehaald door Gearhart en consorten. Tendentieus, ongefundeerd, heerlijk. De overheid is the baddest guy in town en de meest gekke conspiracy theories vliegen je om de oren. Wat zijn die amerikanen toch heerlijk paronide. 

Anyway, ik begrijp volkomen dat dit station populair is. Elke ochtend gouverneur bashing. Heerlijk. Iedereen kan bellen en meedoen. Ik ben er aan verslaafd. New Jersey 101.5!  

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: