Janneman in Holland.


The Weekend
januari 15, 2008, 2:56 am
Filed under: Bezigheden

Ok. Nu dan toch eindelijk wat foto’s met mij er ook op. Zodat jullie allemaal duidelijk zien dat ik echt in Amerika zit, en niet op een zolderkamer in Angeren. In de weekends gaan alle interns er op uit. Voor mij was het weekend als volgt: Vrijdagavond, bar in Princeton. Het blijkt ook bijna de enige bar in Princeton te zijn. Wel erg gezellig, maar prijzig pils (6 dollah per glas)

dsc01129.jpg 

Op de foto ik met twee Duiters, Manuel en Orlando. Orlando is echt een cultheld. Ik zit te denken om dit blog totaal aan hem te wijden, maar voorlopig wacht ik daar nog even mee. Zaterdagmiddag naar de kust gereden, naar Ocean Grove. De oostkust van Amerika dus. Lekker uitgewaaid. Zie deze kijk mij eens heerlijk uitwaaien foto.

dsc01154.jpg

Lijkt vrij veel op Scheveningen, maar dan natuurlijk aan de andere kant van de grote plas. Zaterdagavond naar ‘the movies’ geweest, naar de hit-comedy Juno. Low-budget, geprezen door de critics. Ik vond niet al te veel aan. Dus als ie in Nederland uitkomt, niet heen gaan!Zondag een citytrip naar Philly. Ongeveer een uurtje rijden vanaf Princeton. 

drivephilly.jpgphilly.jpg  

Vergeleken met NYC een kleine stad, het heeft ‘maar’ 6 miljoen inwoners. Philadelphia is de plaats van de beroemde ‘rocky stairs’, uit de film met scheefmondige Sylvester Stallone. Deze stairs moesten wij natuurlijk beklimmen. 

rockystairs.jpg

Naast de prominente rol in een van de bekendste b-films allertijden is Philly ook de geboorteplaats van de US of A.In Independence Hall is the Declaration of Independence getekend door George Washington en z’n matties. Dus ook wat Amerikaanse trots en historie opgesnuifd. Ga er geen foto’s van plaatsten, die zoek je maar op op Wikipedia. Omdat Philly een van de oudste Amerikaanse steden is, vind je er ook veel Oudste …… van Amerika. Oudste snoepwinkel van Amerika. Oudste Juwelier van Amerika. Oudste Bank van Amerika. Oudste prullenbak van Amerika. Oudste zwerver van Amerika. Na ongeveer 6 uur in de stad te hebben rondgehangen en een bezoek aan Dunkin’ Donuts en uiteraard Starbucks weer de auto in richting Philly. Maar niet voordat ik in de metro van Philly mijn liefde aan Orlando betuig.

dsc01227.jpg 

Dit was voor nu het weekend verslag. Tis niet natuurlijk alleen maar vertier, doordeweeks zit ik me voorlopig dood te vervelen achter een bureau bij Siemens. Hopelijk krijg ik snel meer te doen. Voorlopig plan ik alleen de weekenden 🙂 Volgend weekend: Boston. De stad van Harvard en MIT en natuurlijk de Red Sox. 

ps: Goed nieuws: Ik heb een eigen onderkomen! Daarover later meer op dit geweldige In Amerika blog.  

Advertenties

5 reacties so far
Plaats een reactie

Jan, je moet niet naar de bar gaan, je moet naar die huisfeesten man. Ik zie op de laatse foto dat je weer vrienden aan het maken bent, goed bezig

Heel tof dat je op de rocky stairs hebt gestaan

klote dat je je verveeld op het werk man, maar je hoeft tenminste geen koffie rond te brengen en zo kun je ook nog aan movage werken.

Matthijs

Reactie door Matthijs

Orlando is gewoon de replica Niels zeg. Zelfde bril, zelfde postuur (lengte etc.).

En op die laatste foto lijkt het net op die avond dat Niels in zatmodus tegen een pilaar stond te slapen.

Leuke foto’s! Keep them coming!

Reactie door Stef

Gheghe, ben hier pas een week natuurlijk. Eerste huisfeestjes staan in de planning…

Reactie door janusa

Hahaha, Janneman je bent in ieder geval wel de knapste van allemaal! Maar das ook niet zo moeilijk… 🙂 Die Orlando.. hahahah wat een gast! Op die foto dat iedereen zn handen in de lucht heeft, lijkt het net of Sietse er ook bij op staat.. 😛

En,….. je hebt je jas aan!!! Goed hoor!

Kusje

Reactie door Tessa

Eey Jan,

Ik zie dat je je goed vermaakt in de USA. Mijn amerikaanse kloon doet natuurlijk niet voor mij onder. Maar veel plezier in de USA en success met Siemens.

Ps. als er nog telefoons te testen zijn meld ik me aan als vrijwilliger. 🙂

Reactie door Niels
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: